3D Akustik Duvar Panelleri

3D akustik duvar paneli, kullanıldığı alanlarda şık bir görünüm sağlamakla birlikte rahatsız edici seslerin ortadan kaldırılmasında, yankı, eko ve yankılanmanın giderilmesinde etkin bir akustik güce sahip üründür.

Akustik panel modelleri ile aynı malzemeden yapılan panellerin kullanımı ile beklentilerin ötesinde sonuçlar sunmaktadır. Bu özellikleri ile alanının en çok tercih edilen modeli olmayı başarıyor.

3D Akustik Duvar PanelleriKullanım alanları ve amacı

Ses yalıtımı ve ses akustik düzenlemesi, her alan için gerekli olan işlemlerdendir. Yaşam alanlarına mimari tasarımlar sunmak ve gürültülerden arınmak için kullanılan birçok akustik panel bulunmaktadır. Her birinin kendine göre özellikleri ve kendine göre ses akustik değeri bulunmaktadır. Tercihler arasında en sık tercih edilen 3D akustik duvar panelleri, birçok alanda yaygın bir şekilde kullanılabilmektedir. Trafiğin yoğun olduğu alanlarda, gürültünün fazla olduğu yerlerde ve ses düzenlemesi yapılması gereken alanlarda kullanılabilen akustik duvar panelleri ile beklentileri elde etmek ve en iyi şekilde ses yalıtımını sağlamak mümkündür.

3D Akustik Duvar PanelleriÜrün Özellikleri

Boya ile güçlendirilen, 95 kg/m3 yoğunluğunda kumaş kaplı cam yünü ile donatılan 3D akustik duvar panelleri, istenilen ebatlarda üretilebilen bir malzemedir. İhtiyaçlara hızlı çözümler üretmesi ve her alana uyum sağlaması ile kendinden söz ettiren ve kullanılan akustik paneller, özel yapıştırıcı yardımı ile yapıştırılmaktadır.

3D Akustik Duvar PanelleriUygulama şekli

Müşterilerimizin tercihlerine göre şekillendirilebilen ve renklendirilebilen 3D akustik duvar panelleri uygulamasına geçilmeden önce ortam değerlendirmesi yapılmaktadır. Uzman mühendislerimiz gerekli incelemeyi yaptıktan sonra uygulama aşamasına geçmektedirler. Yılların deneyim ve tecrübesine sahip firmamız ile irtibata geçerek dilediğiniz her ortamda uygulama talebinde bulunabilirsiniz. Kolay uygulanabilir, mükemmel sonuçlar sunabilen 3D akustik duvar panelleri ile rahatsız edici gürültülerden kurtulacaksınız.

3D Akustik Duvar PanelleriTeknik Bilgi

Ana Malzeme: 95 kg/m3 yoğunluğunda kumaş kaplı cam yünü levha.

Kenar Detayı: Boya ile güçlendirilmiş.

Ebatlar: İstenilen ebatlarda üretilebilir.

Kalınlıklar: 20mm 40mm ve Serbest ölçüler de üretim.

Leave A Comment