Klasik Sistem Ahşap Akustik Tavan Kaplama

Ortamlarda yaşanan rahatsız edici gürültülerden kurtulmak ve çalışma performansını arttırmak için kullanılan klasik sistem ahşap akustik tavan kaplama ürünleri ile beklediğinizi en iyi şekilde elde edebilirsiniz.

Firmamız, ses yalıtımı ve akustik düzenleme konusunda iddialı ve alanında başarı göstermiş isimlerden biridir. Klasik sistem ahşap akustik tavan kaplama malzemelerinde kalite ve özveri detayını göz önünde bulundurarak uygulamaları yapmaktayız. T15, T24, T15 kanallı taşıyıcılara ahşap panellerin üstten serbest oturtulması ile oluşturulan sistem sayesinde ses yalıtımı ve akustik düzenlemesi en iyi şekilde sağlanmaktadır.

Klasik Sistem Ahşap Akustik Tavan KaplamaTeknik özellikler

Standart ölçüler 600x600mm – 600x1200mm. Kalınlıklarında olup müşteri talebi ve ortam değerlendirmesine bağlı olarak özel ebatlarda üretilebilen akustik tavan kaplama, maksimum 1500x3000mm ölçülerinde çalışmaktadır. MDF üzeri doğal kaplama ve MDF üzeri lamine kaplama akustik ile üretilebilen klasik sistem ahşap akustik tavan kaplama ürünü, Melamin DIN4102-B2, Doğal kaplama yangın geciktirici cila uygulaması B1 kalitesine sahiptir. Kendinden yapışkanlı akustik keçe kumaş (Soundtex) akustik kumaş ile kaplanan malzemeler, ortama şık bir görünüm sağlamakla birlikte yaşanan eko, gürültü gibi rahatsız edici sesleri engellemektedir.

Klasik Sistem Ahşap Akustik Tavan KaplamaPerformans

Alanının en başarılı ürünlerinden biri olarak ses yalıtımı ve akustik malzemeleri arasında en çok tercih edilen klasik sistem ahşap akustik tavan kaplama, yüksek frekanslı seslerde yüzde 80 dolayında, düşük frekanslı seslerde ise tamamen kesici özelliğe sahiptir.

Klasik Sistem Ahşap Akustik Tavan KaplamaBakım-Onarım

Akustik ahşap paneller, dekoratif anlamda şık görünüm oluşturan malzemeler olmakla birlikte kullanım amacı bu olmadığından ısı ve neme karşı koruma altına alınmalıdır. Birbirinden bağımsız paneller olması nedeniyle herhangi bir aparat ve malzemeye gerek kalmadan kolaylıkla sökülebilen klasik sistem ahşap akustik tavan kaplama ürünlerinin boya ve cilası belirtilen kullanım koşullarına uygun şekilde kullanıldığında yaşanabilecek sorunlar, firmamız tarafından giderilmektedir.

Klasik Sistem Ahşap Akustik Tavan Kaplama

Leave A Comment